Gebeurtenissen delen via de agendaStalmanager is standaard uitgerust met een gedeelde agenda. De Stalmanager agenda is altijd en overal te bereiken, hierdoor is het een handig hulpmiddel voor het delen en plannen van gebeurtenissen op stal. In de vorige blogpost was te lezen hoe stalleden zicht kunnen abonneren op de gedeelde agenda via Outlook of Apple Agenda. In deze blogpost kijken we naar de mogelijkheden van de agenda.


Op het dashboard worden de opkomende gebeurtenissen van vandaag getoond in het kaartje Agenda. In het kaartje kun je ook gemakkelijk een dag terug- of vooruitkijken. Gebeurtenissen in het kaartje tonen ook de locatie en gekoppelde personen en dieren. Door op een gebeurtenis te klikken kun je snel de details bekijken of een aanpassing maken.

De agenda zelf is te openen door op de titel van het kaartje Agenda te klikken. Op grote schermen wordt de agenda standaard geopend in het weekoverzicht. Mobiele apparaten tonen standaard een lijst-weergave van alle gebeurtenissen. Het weekoverzicht is hieronder te zien. Slalleden kunnen eenvoudig wisselen van weergave via de Maand|Week|Dag knoppen.We hebben in het helpcentrum een aantal artikelen toegevoegd om iedereen op weg te helpen met de agenda en het aanmaken en bewerken van gebeurtenissen.


Op grote schermen heb je ook de mogelijkheid om favorieten uit de favorieten-balk in de agenda te slepen. Zo kun je bijvoorbeeld in één beweging een training of voerdienst in de agenda slepen. Het volgende artikel laat zien hoe je favorieten aanmaakt en gebruikt:
Hopelijk geeft deze introductie een beeld van de mogelijkheden van de agenda en inspireert het jullie om toepassingen voor jullie stal of manege te bedenken.


Geplaatst op , door .