Maak kennis met de nieuwe Stalmanager


Sinds vorige week zijn we bezig met het uitrollen van de nieuwe Stalmanager. Veel van jullie zullen inmiddels de nieuwe versie van Stalmanager al hebben gezien. We hebben inmiddels ook al veel leuke reacties binnen gekregen, bedankt hiervoor!

Ook komen de eerste nieuwe idee├źn en aanvragen voor de volgende updates alweer binnen. Uiteraard nemen we al deze vragen mee bij het uitwerken van de komende versie van Stalmanager!


Een nieuwe indeling

Een belangrijke verbetering in deze nieuwe versie is de nieuwe indeling. Alle schermen zijn opnieuw ingedeeld, zodat alle functionaliteiten nog beter te vinden zijn op alle soorten schermen en smartphones. Ook heeft het menu plaats gemaakt voor de nieuwe paarden button, waarmee je vanuit ieder scherm gemakkelijk naar ieder paard in je stal kunt navigeren.

De komende weken zullen we via dit blog en het helpcentrum dieper ingaan op alle andere nieuwe functies en laten zien hoe je deze het beste kunt gebruiken. Kom dus regelmatig even langs op ons nieuwe blog !

Iedereen die de nieuwe versie nog niet heeft geprobeerd en nog geen stal heeft aangemaakt, kan dit gratis doen via onze registratiepagina. En zoals altijd is het eerste paard gratis, ook als dit het enige paard is :)


Geplaatst op , door .